Фотоконкурс „Мама ме снима“

 

ДОБРЕ ДОШЛИ!
Конкурсът е приключил! Следете страницата за нови конкурси!

Проект "Четири сезона"

Фотоконкурс за авторска детска снимка от мама.
Прочетете внимателно правилата и ако ги приемате може спокойно да участвате!

Правила за участие:

  1. Тема на конкурса: „Мама ме снима„.

Конкурсът е за авторска детска снимка от мама. Може да участвате само със снимка направена лично от Вас. Приемат се снимки на деца до 10 годишна възраст. Не се допускат снимки с лого върху тях, както и снимки от професионални фотографи. Може да изпращате снимки от телефон, камера, фотоапарат, както и всякакви други снимки в цифров вид.

2. Как да участвам?

Изпратете ми най-добрата авторска снимка на Вашето дете на адрес contest@hristotashev.com , най-късно до 18.03.2015г. В съобщението трябва да се съдържат имената на детето, възраст в години и месеци, населено мясно, име и фамилия на родителя, който изпраща снимката. Не забравяйте да прикачите снимката 🙂

Пример:

Желая на участвам в конкурса организиран от Вас и приемам условията за участие публикувани в http://hristotashev.com/фотоконкурс-мама-ме-снима/

Име на детето: Иван

Възраст: 1 г. и 3 м.

Населено място: гр. Варна

Име на родителя / настойника: Мария Иванова

3. Избор на победител

Всеки родител ще получи линк / връзка към персонална страница със снимката на неговото дете публикувана в http://hristotashev.com . На страницата ще има информация за броя на споделянията в социалните мрежи. Това е и основния критерии за избор на победител. Може да споделяте страницата във Facebook, Twitter, Pinterest и Google+. За да ви подкрепи приятел в конкурса е необходимо да сподели линка с вашата персонална страница в социалните мрежи.

Първите десет участници с най-много споделяния на личната страница на своето дете, ще участват в томбола теглена с помощта на random.org (генератор на случайни числа).

4. Награди

Първите десет участници с най-много споделяния на линка с персоналната страница на своето дете ще получат награди !!!

5. Дисквалификация

Прочетете внимателно следващите редове, тъй като има възможност да бъдете дисквалифицирани. Участвайки в конкурса вие се съгласявате с това и всякакви претенции се считат за неоснователни!

ВАЖНО! Не се допуска споделянето на линкове чрез мрежи за споделяне на съдържание с цел взаимопомощ за участие в игри. Считам че това е вид измама, както се потвърждава и от политиката на Facebook и други социални мрежи. Може да получавате подкрепа от ваши приятели и познати в социалните мрежи, както и от случайни посетители на моята страница, които са харесали страницата със снимка на Вашето дете. Във всяка страница има вграден код за проследяване на източника на трафик към сайта. Ако по време на играта се установи съмнителен трафик към определена страница, то последната ще бъде дисквалифицирана без предупреждение.

ВАЖНО! Не се допуска многократно споделяне на линк в празни социални профили. За такива се считат профили без контакти, създадени специално за игри, както и фалшиви профили с невярна информация за потребителя. В страницата се отчита съотношението между споделянията и реално генерирания трафик към вашата страница. Когато споделянията многократно надвишават генерирания трафик се счита че линка се споделя в празен или фалшив профил. Страници с подобни споделяния се дисквалифицират без предупреждение.

6. Срокове:

Изпратете ми най-добрата авторска снимка на Вашето дете на адрес contest@hristotashev.com , най-късно до 18.03.2016 г.

Ще получите линк към вашата персонална страница в срок от 3 работни дни след подаване на заявка за участие.

Избор на победител: до 23:59 на 21.03.2016г.

Победителя ще бъде обявен на моята страница във Facebook ( https://www.facebook.com/HristoTashev.Photography ), затова е добре да харесате страницата и да включите известията от нея. Така ще имате и възможност да получавате първи известия за нови конкурси и промоции. Ако избрания победител не следи Facebook страницата ми и не се свърже с мен в рамките на 24ч. след обявяването, наградата ще бъде разменена с този обявен на второ място и т.н.

известия facebook

7. Други условия:

  • В конкурса може да участвате само с една снимка.
  • Снимката трябва да е направена от вас.
  • Снимки с неприлично или некоректно съдържание няма да бъдат допускани за участие в конкурса.
  • Всеки участник с изпращането на снимка декларира, че снимката е негова и има право да я разпространява и поема пълната отговорност за това. В случай че снимката не е публикувана от родителите на детето, то последните трябва да са информирани за това и да са дали своето съгласие. При сигнал, че някоя снимка е публикувана без знанието на родителите, тя ще бъде дисквалифицирана от конкурса. С публикуването на снимка всеки един участник поема пълната отговорност за съдържанието и произхода на снимката, както и всички евентуални рискове от това.
  •  С публикуването на снимка на страницата на конкурса, се приема автоматично, че всеки участник е прочел и е запознат с условята на конкурса, както и че е съгласен с тях.

 

Нови участници се добавят до 3 работни дни след подаване на заявка.

 

×

Comments are closed.