фотосессии 2022 декор 1

Коледни фотосесии 2022

Коледа и Нова година – това е времето през годината, в което се случват истински вълшебства! Когато чуваме за тях, въображението ни рисува уютна атмосфера, изпълнена с аромата на мандарини и канела, преобразена и украсена коледна елха и красиво опаковани подаръци. Всяка година домовете ни и улиците града се преобразяват и стават празнични, светли и различни.

С всяка изминала година ние се променяме: растем, помъдряваме, остаряваме или пък се влюбваме….Създаваме семейства, раждат ни се дечица и всички тези моменти много ни се иска да запомним не само със сърцето си, но с топло чувство да изживяваме отново и отново, отваряйки някой ден семейния фотоалбум.

фотосессии 2022 декор 1
Коледни фотосессии 2022 – Декор 1

 

Семейни коледни фотосесии – една от най-предпочитаните фотосесии през годината. Те са специални, не само благодарение на професионалното осветление, качествената апаратура или красивия декор. Важно е, човекът, който прави тези снимки да умее да улавя и съхранява най-важното – искрените емоции, които са най-главната съставка на емоционалната снимка!

Без внимание няма да остане никой от вас! Мъничките дечица ще бъдат център на внимание в нашите фотосесии. Влюбените двойки ще могат да се потопят в романтичната атмосфера на Рождеството и да запомнят този миг за цял живот. Бъдещите родители завинаги ще запечатат новата година 2023, която ще им подари тяхното истинско чудо. А големите семейства ще получат своят незабравим спомен около коледната елха. Вашите домашни любимци са добре дошли също!

Няма друга по-хубава коледна картичка за близки и роднини от семейната фотография!

Коледна фотосесия! Създайте си празник и прекарайте със семейството си вълшебни мигове, които ще запечатаме за Вас в снимки! Споделете ги с приятели и близки!

Нашите Коледни сесии се провеждат от 01.11.2022 до 15.12.2022г. в студиото ни в кв. „Възраждане“, което е с адрес ул. „Здравко Чакъров“ 9, търговски център „Веста“, ниво -1.

фотосессии 2022 декор 1 2
Коледни фотосессии 2022 – декор 2

 

„Моята Коледно-Новогодишна приказка“ – във фотосесията могат да участват всички членове от едно семейство (мама, татко и деца) на 3 Коледни декора. Фотосесията е с продължителност до 50 мин. Получавате 20 дигитални файла.

Винаги имайте предвид, че срокът за обработка на Вашите снимки е 3 седмици. Ето защо колкото по-рано се състои Вашата фотосесия, толкова по-рано ще получите и Вашите снимки на време за Коледните празници.

В тази връзка цената на пакета през различните месеци ще бъде различна.

ЦЕНИ ЗА МЕСЕЦ НОЕМВРИ 2022   – 150 лв. Цена за всеки допълнителен кадър – 7 лв.

ЦЕНИ ЗА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ 2022 –  160 лв.Цена за всеки допълнителен кадър – 7 лв.

Как да запишете час за Вашата Коледна приказка?

  • Чрез съобщение през Viber на телефон  0885 10 90 10 – Христо Ташев / Възможно е в работно време да неприемам обаждания, затова използвайте опцията за съобщение/
  • Чрез съобщение на Фейсбук страницата http://fb.com/Hristo.Tashev

 

 

фотосессии 2022 декор 1 3
Коледни фотосессии 2022 – Декор 3

 

Пакетите включват снимки само в дигитален формат. Пакетите не включват необработени и сурови файлове. Всяка снимка извън пакета се доплаща. При поръчка на експресна обработка на Вашата фотосесия в срок до 3 дни, цената на фотосесията се увеличава с 50%. Фотосесията може да бъде подарена под формата на оригинален подаръчен сертификат, с който да изненадате Вашите любими хора или приятели.

Знаете ли, че….
Всички наши клиенти по време на коледните фотосесии ще получат талон за -20% отстъпка от цената на копиране на снимки във фото PIXEL PLUS VARNA, както и безплатен подарък – една снимка във формат 20х30! Благодарим на нашите партньори за прекрасния жест!

фотосессии 2022 декор 1 4
Коледни фотосесии 2022 – Декор 4

 

За успешното протичане на Вашата фотосесия е важно:

– Да бъдете точни за Вашия час! Ако закъснеете за Вашата фотосесия, това ще ощети Вашето време за снимки.

– Сесията е с продължителност до 50 мин. и включва времето за преобличане и напускане на студиото.

– Не идвайте с излишни придружители в студиото. Моля в студиото да влизат само участниците от фотосесията, родители и деца.

– Ако желаете да си направите общи снимки с Ваши приятели или братовчеди, то трябва да запазите 2 фотосесии в 2 последователни часа и при засичането на двата часа ще направим общите снимки.

– Носете си чисти обувки за снимките, на които ще участвате Вие и Вашето дете. Можете да се снимате с нови обувки, подходящи чорапи или боси. За да пазим декорите чисти, при влизане в студиото ще получите калцуни.

– Облечете детето си с тоалета, с който ще започнем снимки в студиото още у дома.

– Водете детето си на фотосесия здраво! В студиото работим с бебета и деца целодневно и държим всички да останат здрави! Ако детето Ви е болно, молим Ви да ни уведомите своевременно, за да отменим часа.

– Няма възрастови ограничения за коледните фотосесии, но е важно да знаете, че ако бебето ви е под 6 месеца и не може да седи самостоятелно, ще се снима преобладаващо с родителите.

-По време на коледните фотосесии няма да имам възможност, нито свободни часове, нито условия за провеждане на фотосесии на „новородени“. Бихте могли да се възползвате от семейната коледна сесия.

– Изборът на снимки се извършва на спокойствие у дома. В срок до 3 дни след фотосесията ще получите линк за достъп до онлайн галерия за разглеждане на снимките от фотосесията. Те са с резолюция 800х600px и защитени с воден знак PREVIEW. Галерията е създадена само с цел избор на снимки и не може да бъде споделяна с трети лица. Снимките са защитени с авторско право и копирането и разпространението им е напълно забранено.

– При обработката на кадрите не се правят драстични промени. Тя включва: конвертиране на формата, подобряване на цветовете, контраст, острота, почистване на дребни дефекти, ротиране и изрязване на изображението.

– В студиото е напълно забранено снимането с телефон, фотоапарат и всякакъв друг вид техника! В случай на нарушение си запазваме правото да прекратим фотосесията и да не предадем готовия материал.

Мерки за безопасност по време на COVID – 19

В условията на пандемия е категорично спазването на всички мерки за безопасност както от наша, така и от Ваша страна.

-Всички посетители влизат в студиото с поставени предпазни маски и те се носят през цялото време, освен в момента на участие в снимките.

-Всеки посетител е длъжен да използва дезинфектанта, както и да постави калцуни, намиращи се на входа в студиото.

– Между сесиите се извършва задължителна дезинфекция!

Как да запишете час за Вашата Коледна приказка?

  • Чрез съобщение през Viber на телефон  0885 10 90 10 – Христо Ташев / Възможно е в работно време да неприемам обаждания, затова използвайте опцията за съобщение/
  • Чрез съобщение на Фейсбук страницата http://fb.com/Hristo.Tashev

В студиото работим двама фотографи по график.

Тук можете да разгледате наши фотосесии от изминалите години: коледни фотосесии от изминалите години.

×

Comments are closed.