За мен

Здравейте,

Христо Ташев
Христо Ташев – професионален фотограф и видеограф

Добре дошли в моя сайт за фотография! Казвам се Христо Ташев и предлагам професионални фотографски услуги във всички области на фотографията. Студиото ми се намира в гр.Варна, но обичам да пътувам и поемам ангажименти в цялата страна. При ангажименти с по-голяма продължителност мога да предложа конкурентни оферти с включен транспорт. Ако Ви допада моята работа, не се колебайте да се свържете с мен (виж Контакти). С радост ще обсъдя с Вас всичко, което ви вълнува.

Фотографията е неразделна част в живота ми от ранна детска възраст. В началото беше хоби, което с годините усъвършенствах и развивах. И до днес чета и се уча, експериментирам, правя проби и грешки. Така е с всяко начинание, в което се стремя да дам най-доброто.

Докато снимам, целта ми е да уловя емоцията и да я пресъздам с помощта на светлината. За да бъдат сполучливи снимките, трябва да носят усещане и се радвам, когато клиенти ми споделят, че години след като съм ги снимал все още с умиление и радост гледат снимките си. Това за мен е най-голямото признание и ме зарежда с енергия да върша ежедневните си задачи. Фотографията е изкуството да запечаташ мига, такъв какъвто си го видял и усетил!

Към настоящия момент заедно със съпругата ми (детски фотограф Олга Ташева) поддържаме едно от най-просторните и добре оборудвани студия в гр.Варна. Стараем се да създаваме комфортна среда на нашите клиенти – студиото е климатизирано и разполага с голямо разнообразие от фонове, декори и аксесоари за фотосесиите.

Снимам с най-високия клас професионална техника, което ми позволяват да разгърна творческия си потенциал. Не робувам на схващането че техниката прави снимките хубави – тя е просто инструмент, но се старая да използвам най-добрите инструменти. Останалото го правя аз, с моето усещане за красота и опит. Винаги обработвам суровия кадър до възможно най-добрия му вид, за да пресъздаде максимално точно това, което съм видял и усетил.

Това е накратко за мен! Надявам се по някакъв начин да съм ви направил по-близки и да сте съпричастни към това, което върша и обичам. Ще се радвам да се запознаем отблизо и да бъда част от вашия празник. Останалото е публикувано тук и сентенцията „Една снимка казва повече от хиляда думи“ важи с пълна сила.

Приятно прекарване в страницата ми!

Христо