Фотосесия извън студиото

семейна фотосесия на плажа_4947

Ако обичате естествената красота на природата, това е фотосесията подходяща за Вас!

 

СТАНДАРТНА СЕСИЯ извън студиото

  • Продължителност: до 60 мин.
  • Място за провеждане: На избрана от Вас локация в рамките на град Варна.
  • Получавате 20 обработени снимки  ( обработката включва корекция на експонацията, корекция на цветна температура, засилване на цветовете, подобряване на динамичните характеристики, изостряне на изображението и намаляване на шум). Снимките се получават по електронен път в JPG формат. Обработката не включва ретуш или други манипулации по изображението, освен описаните по-горе.
  • Цена: 100 лв.

Допълнителни условия

  • Когато участниците са от едно семейство (родители и деца) няма ограничение в броя или възрастта на участниците. Във всички останали случай максималния брой участници във фотосесията е двама.
  • Срок за обработка на снимките: 15 работни дни
  • Транспортни разходи за локация извън гр.Варна (след табелата на града в двете посоки) – 0.50 лв./км.
  • За ангажименти извън гр.Варна се заплаща капаро в размер на 50% от вида на заявената фотосесия. Капарото може да бъде заплатено на място в студиото или по банков път.
  • Природата е достатъчно живописна и не използвам декори при фотосесии извън студиото, но ако държите може да си носите аксесоари и декорация по ваш избор.
  • Продължителността на фотосесията се заявява предварително при записване. Тъй като фотосесиите се осъществяват по график не бих могъл да отделя повече време от това, което сте заявили. Благодаря за разбирането!

 

Примерни снимки:

детска фотосесия на плажа_4916детска фотосесия на плажа_4824детска фотосесия на плажа_4932семейна фотосесия на плажа_4954детска фотосесия на плажа_4746семейна фотосесия извън студио _575семейна фотосесия извън студио _557семейна фотосесия извън студио _529семейна фотосесия извън студио _431семейна фотосесия извън студио _345


 

 

 

 

 

 

 

 

 


Съгласно Закона за авторското право, авторските права върху снимките, заснети от фотографите принадлежат на тях. В тази връзка снимките заснети от мен са предназначени за лично ползване и цел и можете да ги публикувате в свои лични галерии. Те не могат да бъдат използвани с рекламна цел. Ако желаете да използвате снимките си за реклама, това може да се осъществи срещу договаряне на съответните условия и цени с мен. Снимките заснети от мен са част от моето творчество и биват публикувани на уеб сайта ми, както и в албумите на Фейсбук страницата ми с цел попълване на професионално ми портфолио и достигане до широката публика. Снимките могат да бъдат използвани за рекламни цели свързани с дейността ми.