Сватбена фотография

 За индивидуална оферта моля попълнете формуляра за връзка. При необходимост от повече информация ще се свържа с вас на посочените координати за връзка.

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Вашият телефон (задължително)

Моля опишете повече подробности за планираното събитие (Дата, Брой гости, Заведение, Ритуали и др.


Сватбен пакет с втори фотограф


Вашият сватбен ден несъмнено е планиран и изпипан до последния детайл. За всичко сте отделили много старание, време и средства, всичко е изработено с  много любов.  Това няма да остане незабелязано, защото моята задача е да уловя всеки детайл, всеки миг на вашият сватбен ден – емоциите на лицата, сълзите в очите, радостта и вълнението на гостите. Стремежа ни е да предложим възможно най-качествената  и пълна услуга за фотозаснемане, което включва:
 
  • Цялостно заснемане на сватбения ден – продължителност до 10 часа.
  • Втори професионален фотограф по време на цялото събитие! ( Фотограф Олга Ташева )
  • Снимки от дома на булката и младоженеца, взимане на булката, граждански брак, църковен ритуал, кратка фотосесия на младоженците, тържество в ресторанта.
  • 1600 снимки с прецизна обработка, записани в .JPG формат в пълна резолюция 22 до 30MP на подходящ носител според Вашите предпочитания.
  • 160 снимки с детайлна обработка и ретуш на кожата.
  • Луксозна фото книга в размер 20х20см с твърди корици и 20 вътрешни страници
  • Луксозна картина в размер 40х30 см отпечатана на най-висококачествена канава и най-красивата снимка от Вашата сватба!
Срокът за обработка на снимките е до 60 работни дни.

Съгласно Закона за авторското право, авторските права върху снимките, заснети от фотографите принадлежат на тях. В тази връзка снимките заснети от мен са предназначени за лично ползване и цел и можете да ги публикувате в свои лични галерии. Те не могат да бъдат използвани с рекламна цел. Ако желаете да използвате снимките си за реклама, това може да се осъществи срещу договаряне на съответните условия и цени с мен. Снимките заснети от мен са част от моето творчество и биват публикувани на уеб сайта ми, както и в албумите на Фейсбук страницата ми с цел попълване на професионално ми портфолио и достигане до широката публика. Снимките могат да бъдат използвани за рекламни цели свързани с дейността ми.