Кръщене

кръщене

Здравейте!

Благодаря за интереса към моята работа! Това което отличава фотографията ми е вниманието към детайлите, високото качество и професионализъм. Снимам с най-високия клас професионална техника Canon, а резултатите са публикувани тук. Ще се радвам да бъда част от Вашия празник!


ФОТОГРАФИЯ НА КРЪЩЕНЕ

Включва заснемане на ритуалa в църквата (около 30 мин.), както и кратка фотосесия (до 20-30 мин.) на детето и гостите преди или след  кръщенето. Вие получавате всички снимки (200-400 бр.) с професионална пост обработка (експонация, контраст,  корекция на цветове и др.) на DVD диск , който е с индивидуален дизайн на обложката. Общата продължителност на ангажимента е до 60 мин.

ЦЕНА: 100лв.

При желание за заснемане на празненството след кръщенето в ресторанта,  се заплащат  70 лв. за астрономически час.


ФОТОГРАФИЯ НА КРЪЩЕНЕ + ВИДЕО

Фото и видео заснемане на цялото събитие в църквата + фотосесия

Включва фото и видео заснемане на ритуала в църквата (около 30 мин.), както и кратка фотосесия (до 20-30 мин.) на детето и гостите преди или след  кръщенето. Вие получавате всички снимки (неограничено количество) в обработен вид на DVD диск , който е с индивидуален дизайн на обложката. Видео клип FULL HD (1920×1080) с обща продължителност около 30 мин. с професионална пост обработка. Общата продължителност на ангажимента е до 60 мин.

ЦЕНА: 190 лв. 


Втори фотограф / видео оператор : Олга Ташевa

При желание за заснемане на празненството след кръщенето в ресторанта,  се заплащат  150 лв. за астрономически час.


Последни публикации в категория “Кръщене


Съгласно Закона за авторското право, авторските права върху снимките, заснети от фотографите принадлежат на тях. В тази връзка снимките заснети от мен са предназначени за лично ползване и цел и можете да ги публикувате в свои лични галерии. Те не могат да бъдат използвани с рекламна цел. Ако желаете да използвате снимките си за реклама, това може да се осъществи срещу договаряне на съответните условия и цени с мен. Снимките заснети от мен могат да бъдат публикувани на уеб сайта ми, както и в албумите на Фейсбук страницата ми с цел попълване на професионално ми портфолио. Снимките могат да бъдат използвани за рекламни цели свързани с дейността ми.