Услуги и цени

 

кръщене

Здравейте!

Благодаря за интереса към моята работа! Това което отличава фотографията ми е вниманието към детайлите, високото качество и професионализъм. Снимам с най-високия клас професионална техника Canon, а резултатите са публикувани тук. Ще се радвам да бъда част от Вашия празник!


ФОТОГРАФИЯ НА КРЪЩЕНЕ

Включва заснемане на ритуалa в църквата (около 30 мин.), както и кратка фотосесия (до 20-30 мин.) на детето и гостите преди или след  кръщенето. Вие получавате всички снимки (200-400 бр.) с професионална пост обработка (експонация, контраст,  корекция на цветове и др.) на DVD диск , който е с индивидуален дизайн на обложката. Общата продължителност на ангажимента е до 60 мин.

ЦЕНА: 100лв.

При желание за заснемане на празненството след кръщенето в ресторанта,  се заплащат  70 лв. за астрономически час.


ФОТОГРАФИЯ НА КРЪЩЕНЕ + ВИДЕО

Фото и видео заснемане на цялото събитие в църквата + фотосесия

Включва фото и видео заснемане на ритуала в църквата (около 30 мин.), както и кратка фотосесия (до 20-30 мин.) на детето и гостите преди или след  кръщенето. Вие получавате всички снимки (неограничено количество) в обработен вид на DVD диск , който е с индивидуален дизайн на обложката. Видео клип FULL HD (1920×1080) с обща продължителност около 30 мин. с професионална пост обработка. Общата продължителност на ангажимента е до 60 мин.

ЦЕНА: 190 лв. 


Фотограф: Олга Ташевa Видео оператор: Христо Ташев

При желание за заснемане на празненството след кръщенето в ресторанта,  се заплащат  150 лв. за астрономически час.


Последни публикации в категория “Кръщене


Индивидуални фотосесии в студио

МИНИ ФОТОСЕСИЯ

60 лв. за 10 обработени снимки

Фотосесията  е с продължителност около 30-40 мин.  Получавате 10 подбрани от вас кадъра в дигитален формат (по e-mail, skype и т.н.). Снимките са в обработен вид.

Обработката на избраните от Вас снимки ВКЛЮЧВА корекция на цветната температура, експонация, засилване и корекция на цветовете, изостряне на изображението, изчистване на дефекти по фона, допълнително кадриране при необходимост. При заснемане на лица на възраст над 18г. кожата се омекотява, което скрива леки козметични дефекти, ако е необходимо.

Обработката НЕ ВКЛЮЧВА ретуш или забележими корекции по лицето или други части от тялото.

Цените са за индивидуална фотосесия. За всеки следващ участник се доплащат по 25 лв. и броя на снимките в пакета се увеличава с 5 бр., като участниците се снимат заедно. Индивидуални снимки могат да бъдат закупени допълнително извън пакета.

Вие сами  избирате снимките, които да бъдат обработени. Това става непосредствено след края на фотосесията. Ако си изберете повече снимки за обработка, освен включената в цената бройка обработени кадри, можете да ги получите срещу доплащане на 5 лв. за бройка обработен кадър.
Цената за редовните пакети не включва необработени кадри.
Избраните от вас снимки получавате в обработен вид до 3 седмици след фотосесията.
При желание за експресна обработка на снимките ви, това може да се осъществи срещу доплащане от 1 лв./на бр. кадър.

Заснемане на събития

70 лв. + 70 лв. на започнат час след първия.

рожден ден, парти, изписване от родилното отделение, Чиста молитва в църквата и др.

Получавате снимките в обработен вид чрез линк за изтегляне. По желание може да поръчате DVD с индивидуален дизайн на обложката и печат на цена 10лв. / бр.


Сватбена фотография


Сватбен пакет с двама фотографи

 Цена: Индивидуална оферта на тел. 0885 10 90 10


ИНТЕРИОРНА ФОТОГРАФИЯ

Попитай на телефон 0885 10 90 10 за индивидуална оферта.


 

 ПРОДУКТОВА ФОТОГРАФИЯ

Попитай на телефон 0885 10 90 10 за индивидуална оферта.


 


Снимките заснети от мен са част от моето творчество и биват публикувани на уеб сайта ми, както и в албумите на Фейсбук страницата ми с цел попълване на професионално ми портфолио и достигане до широката публика. Снимките могат да бъдат използвани за рекламни цели свързани с дейността ми.


Съгласно Закона за авторското право, авторските права върху снимките, заснети от фотографите принадлежат на тях. В тази връзка снимките заснети от мен са предназначени за лично ползване и цел и можете да ги публикувате в свои лични галерии. Те не могат да бъдат използвани с рекламна цел. Ако желаете да използвате снимките си за реклама, това може да се осъществи срещу договаряне на съответните условия и цени с мен.